Wednesday, February 2, 2011

Sungai Gabai? Best Wooo XD

Yaah bermulalah kisah kitorang mengembara ke sungai gabai dgn berbekalkan GPS blackberry yg bangang haha pagi tu kitorang grak syed bistro n aku order maggi grg *hmph SEDAP SANGAT -.- haha kt situ kitorang planning nk gy mane.actually plan mule2 nk gy sungai congkak then tetibe kuar r mcm2 idea nk gy rawang lar,kg amir la,zoo negara la haiyaa bajet cuti sebulan je haha then kitorang wat keputusan gy sg gabai.PASTU bermulalah journey kitorang.haa klu korang nk tau xde sorang pon yg tau mcm mane nk gy sane haha then azam kuarkan blackberry dye pastu dye suroh ak tgk map sbb dye drive n then ak silap tgk dan kitorang menyimpang jauh drpd laluan haha (lubok siot) tyme tu kelam kabut gile.ade pulak yg ckp gy zoo pulak lah sg congkak lah haha pening2 >.< huh lebey kurang kul 12 kitorang sampai sg gabai *at last whew sampai sane haiyaa kene naek tangge pulak.da laa tnggi,curam pulak adeh pnat kaki doe :( haa,bile da sampai ape lagi,terjun laa eh silap2 tukak baju dlu haha huu air dye x yah ckp laar sejuk giler haa, klu korang nk tau kt situ ade gelongsor batu semulajadi.bentuk dye sebijik cam gelongsor besar kt wetworld tuh pergh best giler wooo haha haa,bile dah mandi-mande then kitorang grak sbg parade nk MAKAN yaay! haha XD azam suggest kdai mahal pulak kenny rogers -.- hmm xpela sekali-sekale kuar duit haha *ceh bakhil haha haa,lpas mkn balek skola then ak tnggu mak ak.weh skrg ngah ngtok giler doe series =.= haha pnat thp dewa lah huhu k lah da byk mencarut n harap korang x penat bace post kali nie FULLSTOP :D






Goodbye Fabregas,We'll Be Missing U