Sunday, July 31, 2011

Rejab,Syaaban..........RAMADHAN!!

Yay! alhamdulillah,akhirnya bulan yg ditunggu-tunggu oleh org yg beriman sudh tiba.bykkn lah beribadat ye krn ganjaran akn GERENTI dilipatgandakan oleh ALLAH SWT. igt tuh,jgn sia-siakan bulan nie coz dye dtg stahun skali jerr.semoga anda dan kite sume diberkati dan diberi rahmat oleh ALLAH utk mningkatkan amalan kite di bulan yg mulia ini."Allahumma baariklana fii RAMADHAN"

-amiin- (:


'bulan RAMADHAN sudah tiba,berIBADAHnya bila??' 
Goodbye Fabregas,We'll Be Missing U

Tuesday, June 7, 2011

Afiq Hazard :P

Eden Hazard? pelik bebenor name tuh,haha anyway dye teammate bru ak.hahah xD


Goodbye Fabregas,We'll Be Missing U

Monday, June 6, 2011

Born To Be The Gunners

Haih,asl tetibe akhir season korang x perform? grrrrrrr,tensyen siot tgk korang nyer prformance.6 taon da xde trophy! haih,better u all improve nex season laaaaah.sebagai kipas-susah-mati kalian,ak harap sgt korang men bebetul sket season dpan n kalhkn team red setann!! hahah xD

hurmm,kt bwh ni list winning eleven ak!! check it out,hahah

KEEPER
MANUEL NEUER
DEFENDERS
GARETH BALE
RIO FERDINAND
JOHN TERRY
SERGIO RAMOS
MIDFIELDERS
XAVI HERNANDEZ
CRISTIANO RONALDO
EDEN HAZARD
FRANCESC FABREGAS

FORWARDS
LIONEL MESSI
ROBIN VAN PERSIE
Haaa,amacam? boley lwn kah? hahaha :D

Goodbye Fabregas,We'll Be Missing U

School Holiday!!

Err,am i still stucked in school days? arggghh noooo,i'm 18 n still a school guy? hoho kinda hate but who cares?! kalo jadik bdak skola byk sket cuti kn kn? haha everybody loves holiday ryte? hahah anyway i hope u guys spend ur holidays wisely,,ooops,gotta go study everyone! xP hihih *study with books or .....? -.- huuhh
Goodbye Fabregas,We'll Be Missing U

Saturday, May 28, 2011

Udah Udah Le Tuu

manu klh! haha puas hati ak GLORY IS OURS yeah hail lionel messi!! :)


Goodbye Fabregas,We'll Be Missing U

Friday, May 13, 2011

Be Fast Be Seen

Yeah,penantian berakhir! haha memanjang pinjam but org,at lastdpt gak beli but nie ganti but ak yg rabak 3 taon lepas haha xD tpi yg x bestnyer gune duet ak :'( huhu..




Goodbye Fabregas,We'll Be Missing U

Wednesday, March 16, 2011

Sekian Lamaaa

hey hey semua :) haih da lame x update blog da tumbuh semak samun n rumput2 da haha nie sume skola pnye pasal,duk sane lame2.pnat,pnat -_- haa,korang sume amacam? shat kah? hihhi okay ak nk story sket kt korang nih.last week ade ujian prestasi,then ape lagi sume menggelabahlah cam cacing bru nk bukak buku,hafal itu ini.hish tension weh,tension!! >.< ade yg sampai x tido mlm2,hmm sanggup korang en? aku? hmph ape lagi,maen2 laaar TEROK KN? well,ak mmg camni.esk nk pekse,esk pagi jugak mnghafal HAHA bkannye teror mnghafal,juz mood x de *nk tnggu mood sampai bebile pon x sampai,haiyaa -.-' err,anyway ak menempuh ujian itu dgn senang hati kecuali bahse arab  , weh ssh doe.smpai skrg ak x paham2 ape ckgu ajar :( nk tnye, takot ckgu mrh.tulah,tido lagi dlm kelas *biarlaah,aircond 4 bijik bhai dlm tuh,sape yg x tido kn huhuh well itu saje cerita pekse,skang citer amal islami plak. yay yay! XD *pehal ko gembira sgt nih? lek2 suda :P haa,itu hari sblom pekse,skola ade wat amal islami.ak join em cam biaselah nasyid hehe n TAJHIZ JENAZAH,,woah! ak pon x tau asl ak masok.urm maybe coz sng n x ramai org tgk so kurang nervous haha anyway,xde satu pon yg mng :'( huh sedeh giler.nasyid num 3,tajhiz num 2 . tpi kan,ade sorang bdak tuh,bru first tyme masok err ape name mende tuh? haa tafsir,tpi da mng haha trkejot giler arh ak.terer giler siot bdak uh haha :P anyway congrats2 to her XD haha urh,lpas tension sgt ak apply nk masok team marhaban..um x tau dapat ke x,haha hoping hoping -__- korang doa2kan lar ak yea.weyh da laa,tu je ak nk merepekkn ari nie kt korang THE END :) .
Goodbye Fabregas,We'll Be Missing U

Wednesday, February 2, 2011

Sungai Gabai? Best Wooo XD

Yaah bermulalah kisah kitorang mengembara ke sungai gabai dgn berbekalkan GPS blackberry yg bangang haha pagi tu kitorang grak syed bistro n aku order maggi grg *hmph SEDAP SANGAT -.- haha kt situ kitorang planning nk gy mane.actually plan mule2 nk gy sungai congkak then tetibe kuar r mcm2 idea nk gy rawang lar,kg amir la,zoo negara la haiyaa bajet cuti sebulan je haha then kitorang wat keputusan gy sg gabai.PASTU bermulalah journey kitorang.haa klu korang nk tau xde sorang pon yg tau mcm mane nk gy sane haha then azam kuarkan blackberry dye pastu dye suroh ak tgk map sbb dye drive n then ak silap tgk dan kitorang menyimpang jauh drpd laluan haha (lubok siot) tyme tu kelam kabut gile.ade pulak yg ckp gy zoo pulak lah sg congkak lah haha pening2 >.< huh lebey kurang kul 12 kitorang sampai sg gabai *at last whew sampai sane haiyaa kene naek tangge pulak.da laa tnggi,curam pulak adeh pnat kaki doe :( haa,bile da sampai ape lagi,terjun laa eh silap2 tukak baju dlu haha huu air dye x yah ckp laar sejuk giler haa, klu korang nk tau kt situ ade gelongsor batu semulajadi.bentuk dye sebijik cam gelongsor besar kt wetworld tuh pergh best giler wooo haha haa,bile dah mandi-mande then kitorang grak sbg parade nk MAKAN yaay! haha XD azam suggest kdai mahal pulak kenny rogers -.- hmm xpela sekali-sekale kuar duit haha *ceh bakhil haha haa,lpas mkn balek skola then ak tnggu mak ak.weh skrg ngah ngtok giler doe series =.= haha pnat thp dewa lah huhu k lah da byk mencarut n harap korang x penat bace post kali nie FULLSTOP :D






Goodbye Fabregas,We'll Be Missing U

Tuesday, January 4, 2011

Bye Blog,Hello Hostel :'(

Hmm,esk da nak masok asrama huhu sedeh sesangat coz kene tnggal sume bende best kt umah nie.Korang jgn rindu ak plak yea haha PERASAN  well,nk wat cane life must go on.xkn nk lepak kt umah je tiap2 hari kn,ak pon da naek fed up da x wat pape kt umah nie Hurm at least terisi gak hidup ak nie tpi kene brkorban sket lah tnggalkn bende best2 utk capai kejayaan.muahahahaha tetibe rase smangat plak HAHA em,smpai sini jelah kengkawan,gudluck to all of u guys n hav a happy life okayyy? heee :D
Goodbye Fabregas,We'll Be Missing U

Monday, January 3, 2011

Berubaaah!!

Wootwoot!! hey bloggers (: haa,kali nie ak ade trailer transformers 3 *x tau plak ak transformers ad sequel yg ketiga -.- hah anyway ak terjumpe vid nie mase explore2 youtube tuh haha hmm ak nk tgk r cite nie cambest jer haaa jom r kengkawan kite sume tgk cite nie reramai bia kecoh panggung tuh ngan bising n popcorn sepah HAHA XD


Goodbye Fabregas,We'll Be Missing U

So You Think You Can Mime?

MOYMOY PALABOY!! cane sial diorang miming bpk pro haha :D




















Goodbye Fabregas,We'll Be Missing U

Sunday, January 2, 2011

Kumbang Besi

Iklan berkata:"Volkswagen Polo terbaru HANYA dari RM 108,888" hanya dari RM 108,888? pale hotak die kete kecik camni mahal nk mampos,pergh >.< baek ak beli kancil dpt laar 5 bijik pastu bahagi2 ngan family,kn kn? HAHA anyway ak mmg suke giler kete nie,klu dpt pergh bpk best haha korang laar blanje ak ek? bole laar *buat muke kesian nie XD


haa,korang tgk la tu pergh lawa giler wa ckp HAHA XD

hmph x dpt yg ats tu,dpt yg nie pon best jugak hee i loikeee :)

Goodbye Fabregas,We'll Be Missing U

I Heart School? -.-

Hey guys,5 jan nie ak da nak masuk skola balek coz ak amek STAM haha *pike da x skola da -__- hmm,nnty jumpe blek kwn2 JUNIOR lame,ckgu2,cik guard,akak2 kerani,cik kantin,warden n pembersih kwsn HAHA haish,start taon nie STAM 2 tahun brbanding taon lpas staon je URGHH >.< xpe lah at least bole jmpe my sweetheart tiap2 hari . muahahahaha XD GATAL PUNYA ORG hehe haa,lgi satu ak maybe masok asrama balek so terpakselah say goodbye to my phone,pc,game,fb n mcm2 lagi *argh mengape mesti tinggalkn korang? T___T huh well terpakselah ak berkorban sket.yelah,mane ade kejayaan tanpa pengorbanan,ye x? ewah berfalsafah pulak kt sni HAHA :P okaylah ak hrp korang sume doakan ak bole mnghadapi STAM nie coz byk hafal2 HAHA sape sape yg doakan to thanks lah n i luv u guys :D

HELLO SCHOOL,AGAIN!! -__-'

Goodbye Fabregas,We'll Be Missing U

hey folks :) ,

HAPPY TAHUN BARU


happy new year yeahh, azam n semangat baru HAHA anyway,hope korang nyer azam last year da tercapai coz ak nyer blom -.-' haha *bile la nak tercapai



Goodbye Fabregas,We'll Be Missing U

Saturday, January 1, 2011

Taste The Rainbow

I Love Skittles Yeah!! (:



haha lubok sial iklan nih -.-'


yeah i love snickers too ;D Hee


Goodbye Fabregas,We'll Be Missing U