Tuesday, January 4, 2011

Bye Blog,Hello Hostel :'(

Hmm,esk da nak masok asrama huhu sedeh sesangat coz kene tnggal sume bende best kt umah nie.Korang jgn rindu ak plak yea haha PERASAN  well,nk wat cane life must go on.xkn nk lepak kt umah je tiap2 hari kn,ak pon da naek fed up da x wat pape kt umah nie Hurm at least terisi gak hidup ak nie tpi kene brkorban sket lah tnggalkn bende best2 utk capai kejayaan.muahahahaha tetibe rase smangat plak HAHA em,smpai sini jelah kengkawan,gudluck to all of u guys n hav a happy life okayyy? heee :D
Goodbye Fabregas,We'll Be Missing U

Monday, January 3, 2011

Berubaaah!!

Wootwoot!! hey bloggers (: haa,kali nie ak ade trailer transformers 3 *x tau plak ak transformers ad sequel yg ketiga -.- hah anyway ak terjumpe vid nie mase explore2 youtube tuh haha hmm ak nk tgk r cite nie cambest jer haaa jom r kengkawan kite sume tgk cite nie reramai bia kecoh panggung tuh ngan bising n popcorn sepah HAHA XD


Goodbye Fabregas,We'll Be Missing U

So You Think You Can Mime?

MOYMOY PALABOY!! cane sial diorang miming bpk pro haha :D




















Goodbye Fabregas,We'll Be Missing U

Sunday, January 2, 2011

Kumbang Besi

Iklan berkata:"Volkswagen Polo terbaru HANYA dari RM 108,888" hanya dari RM 108,888? pale hotak die kete kecik camni mahal nk mampos,pergh >.< baek ak beli kancil dpt laar 5 bijik pastu bahagi2 ngan family,kn kn? HAHA anyway ak mmg suke giler kete nie,klu dpt pergh bpk best haha korang laar blanje ak ek? bole laar *buat muke kesian nie XD


haa,korang tgk la tu pergh lawa giler wa ckp HAHA XD

hmph x dpt yg ats tu,dpt yg nie pon best jugak hee i loikeee :)

Goodbye Fabregas,We'll Be Missing U

I Heart School? -.-

Hey guys,5 jan nie ak da nak masuk skola balek coz ak amek STAM haha *pike da x skola da -__- hmm,nnty jumpe blek kwn2 JUNIOR lame,ckgu2,cik guard,akak2 kerani,cik kantin,warden n pembersih kwsn HAHA haish,start taon nie STAM 2 tahun brbanding taon lpas staon je URGHH >.< xpe lah at least bole jmpe my sweetheart tiap2 hari . muahahahaha XD GATAL PUNYA ORG hehe haa,lgi satu ak maybe masok asrama balek so terpakselah say goodbye to my phone,pc,game,fb n mcm2 lagi *argh mengape mesti tinggalkn korang? T___T huh well terpakselah ak berkorban sket.yelah,mane ade kejayaan tanpa pengorbanan,ye x? ewah berfalsafah pulak kt sni HAHA :P okaylah ak hrp korang sume doakan ak bole mnghadapi STAM nie coz byk hafal2 HAHA sape sape yg doakan to thanks lah n i luv u guys :D

HELLO SCHOOL,AGAIN!! -__-'

Goodbye Fabregas,We'll Be Missing U

hey folks :) ,

HAPPY TAHUN BARU


happy new year yeahh, azam n semangat baru HAHA anyway,hope korang nyer azam last year da tercapai coz ak nyer blom -.-' haha *bile la nak tercapai



Goodbye Fabregas,We'll Be Missing U

Saturday, January 1, 2011

Taste The Rainbow

I Love Skittles Yeah!! (:



haha lubok sial iklan nih -.-'


yeah i love snickers too ;D Hee


Goodbye Fabregas,We'll Be Missing U