Sunday, January 2, 2011

I Heart School? -.-

Hey guys,5 jan nie ak da nak masuk skola balek coz ak amek STAM haha *pike da x skola da -__- hmm,nnty jumpe blek kwn2 JUNIOR lame,ckgu2,cik guard,akak2 kerani,cik kantin,warden n pembersih kwsn HAHA haish,start taon nie STAM 2 tahun brbanding taon lpas staon je URGHH >.< xpe lah at least bole jmpe my sweetheart tiap2 hari . muahahahaha XD GATAL PUNYA ORG hehe haa,lgi satu ak maybe masok asrama balek so terpakselah say goodbye to my phone,pc,game,fb n mcm2 lagi *argh mengape mesti tinggalkn korang? T___T huh well terpakselah ak berkorban sket.yelah,mane ade kejayaan tanpa pengorbanan,ye x? ewah berfalsafah pulak kt sni HAHA :P okaylah ak hrp korang sume doakan ak bole mnghadapi STAM nie coz byk hafal2 HAHA sape sape yg doakan to thanks lah n i luv u guys :D

HELLO SCHOOL,AGAIN!! -__-'

Goodbye Fabregas,We'll Be Missing U

No comments:

Post a Comment